Tapahtumakalenteri 2019

Ajankohta Paikka Tapahtuma Kohderyhmä Osallistumismaksu Ilmoittautuminen
Torstai

21.3.2019

09:15-10:00

Siirretään myöhempään ajankohtaan

Webinaari: Oma kone tai muu etäyhteys Webinaari: HTH-tietopalvelun kokonaiskuva

Webinaarissa käymme läpi HTH-tietopalvelun tarkoitusta vuosikellon syklin mukaan. Käsittelemme aiheita kuten: mitä perimmäisiä käyttötarkoituksia palvelulla on, missä palvelun masterdata sijaitsee, ketkä ovat tiedon omistajia ja mitkä raportit ovat kokonaiskuvan kannalta olennaisimmat.

Webinaari on avoin kaikille HTH-tietopalvelun käyttäjille ja Senaatti-kiinteistöjen asiakasvastaaville. Maksuton Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin
Torstai

4.4.2019

09:15-10:00

Webinaari: Oma kone tai muu etäyhteys Webinaari: Tilojen käyttöasteen mittaus

Webinaarissa kuulet aidon case-esimerkin avulla, kuinka tilankäytön mittauksilla voidaan kehittää parempia työtiloja ja parantaa työhyvinvointia. Esittelemme myös tuoreita tuloksia Rapal Oy:n Toimiva työympäristö -tutkimuksesta.

Webinaari on avoin kaikille HTH-tietopalvelun käyttäjille ja Senaatti-kiinteistöjen asiakasvastaaville. Maksuton Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.
Torstai

6.6.2019

08.30-15.00

Pääkaupunkiseutu, paikka ilmoitetaan myöhemmin HTH-käyttäjäpäivä

Laita päivä jo kalenteriisi!* Kutsu käyttäjäpäivään lähetetään sähköpostitse kaikille HTH-käyttäjille, jotka ovat hyväksyneet käyttäjäviestinnän.

*Lisätiedot:

Halutessasi lisätietoa tapahtumista, laitathan viestiä osoitteeseen hth(Replace this parenthesis with the @ sign)senaatti.fi.

Muistathan, että saat valmennuksia ja tukea aina tarvittaessa esimerkiksi kirjanpitoyksikkökohtaisesti.